Full kontroll med Videoprogresjon!

joyngve

Simplylearn har en veldig fin og nyttig funksjon som heter Videoprogresjon. Dette er en læringsmetode der deltakerne i kurset må se hele videoen før de kan gå videre i kurset.

Vi har mange kunder som har benyttet seg av Videoprogresjon allerede, og både de og kursdeltakere trekker dette ofte fram som noe de setter pris på.

– Jeg syns det var en smart løsning at jeg må fullføre steget jeg er på, før jeg kan gå videre. Det er enkel og god plattform å bruke, og oppleves som ukomplisert, forteller kursdeltaker Vegard Furuskjeg fra Ungdom i Oppdrag (les mer her).

Sjekk ut denne videoen fra vår Helpdesk om hvordan du bruker Videoprogresjon:

Videoprogresjon støtter en rekke formater som Vimeo, YouTube, Wistia, Amazon S3. Du kan også bruke lokale videoer du har lastet opp i plattformen, og du har mange ulike innstillinger å velge mellom som sikrer deg full kontroll på brukeropplevelsen.

Flere artikler

God oversikt med kurs- og brukerrapport

august 1, 2020

Simplylearn tilbyr gode rapportverktøy som gir administrator god oversikt…

Les mer

Online museum: Over 450 deltakere under Koronatiden!

juli 1, 2020

Telemark Museum måtte omstille seg totalt da de strenge…

Les mer

Hvorfor satse på e-læring

juni 26, 2020

Koronasituasjonen har vist oss at kursing og opplæring ikke nødvendigvis må finne sted ved fysisk oppmøte. Man må ikke lenger sende ansatte bort på kurshelg for at de skal lære et emne, nei, man kan oppnå enda bedre læringseffektivitet ved å satse på digitale kursplattformer. Gi dine ansatte bedre kompetanseheving med Simplylearn.

Les mer