Kundeservice

Ønsker du å snakke med en kundebehandler? Trykk på chat-ikonet nederst i høyre hjørnet av skjermen din. Følg lenken under til vår database av guider og svar på kjente spørsmål.

Ønsker du en tilpasset læringsløsning?

Om du ønsker å teste eller kjøpe vår læringsplattform i sitt originalformat; se vår produktside. Følg lenken under om du vil ha vår hjelp til å få innholdet ditt på nett, eller ønsker en grafisk tilpasset løsning

Ta kontakt med oss

Invalid Email

OM SIMPLYLEARN

Simplylearn ble startet i 2014 etter flere års erfaring med utvikling av nettbaserte læringsløsninger. Det begynte med et ønske om å møte egne behov for en nettbasert løsning for å forberede deltakere til læringsnettverk og kursdager. Et verktøy så deltakerne fra rundt om i landet kunne komme klare, gjennomtenkte og forberedt til samlinger.

I arbeidet med denne typen nettbasert pedagogikk opplevde vi et tilsvarende behov i møte med mange ulike aktører. Derfor startet vi Simplylearn, som et svar på etterspørselen vi så rundt oss.

Simplylearn ble startet og utviklet i Norge, og har nå blitt tatt videre til flere land i Europa. Utviklingen skjer nå internasjonalt, men Simplylearn.no vil alltid ha norske eiere, norske ansatte og norske kundebehandlere.

Code-team

VÅRE MEDARBEIDERE

Martin-profil-DSC_4555-Growdly

Martin Morfjord

Daglig leder
oivind

Øyvind Augland

Partner og salgsleder
Sindre

Sindre Fjellestad

Support og utvikler
14 NYC small

Eirik B. Fjellestad

Partner og didaktisk innholdsutvikling
Mads risan

Mads Risan

Video tilrettelegger
Daniel

Daniel Augland

Partner og didaktisk innholdsutvikling