Kontakt oss

Kundeservice

Ønsker du å snakke med en kundebehandler? Trykk på chat-ikonet nederst i høyre hjørnet av skjermen din. Følg lenken under til vår database av guider og svar på kjente spørsmål.

Ønsker du en tilpasset læringsløsning?

Om du ønsker å teste eller kjøpe vår læringsplattform i sitt originalformat; se vår produktside. Følg lenken under om du vil ha vår hjelp til å få innholdet ditt på nett, eller ønsker en grafisk tilpasset løsning

Invalid Email

OM SIMPLYLEARN

Simplylearn ble startet i 2014 etter flere års erfaring med utvikling av nettbaserte læringsløsninger. Det begynte med et ønske om å møte egne behov for en nettbasert løsning for å forberede deltakere til læringsnettverk og kursdager. Et verktøy så deltakerne fra rundt om i landet kunne komme klare, gjennomtenkte og forberedt til samlinger.

I arbeidet med denne typen nettbasert pedagogikk opplevde vi et tilsvarende behov i møte med mange ulike aktører. Derfor startet vi Simplylearn, som et svar på etterspørselen vi så rundt oss.

Simplylearn ble startet og utviklet i Norge, og har nå blitt tatt videre til flere land i Europa. Utviklingen skjer nå internasjonalt, men Simplylearn.no vil alltid ha norske eiere, norske ansatte og norske kundebehandlere.

Code-team

VÅRE MEDARBEIDERE

Erlandsen

Aasmund Erlandsen

Daglig leder
Martin-profil-DSC_4555-Growdly

Martin Morfjord

Utviklingsleder
oivind

Øyvind Augland

Partner og salgsleder
sindre-profilbilde (5)

Sindre Fjellestad

Support og utvikler
14 NYC small

Eirik B. Fjellestad

Partner og didaktisk innholdsutvikling
Daniel

Daniel Augland

Partner og didaktisk innholdsutvikling