Prøv oss idag!

Prøv vår kursplattform i 14 dager helt gratis! Ingen bankkort kreves. Fyll ut skjemaet nedenfor og start din prøveperiode med Simplylearn.

Velg plan

Vanlige spørsmål om våre priser

En kursinstruktør er en begrenset bruker som kun har tilgang til å lage kurs. Administratoren bestemmer hvilke kurs kursinstruktøren kan få tilgang til å redigere. Dette er en rolle som kun har tilgang til kursverktøyene og dermed mye enklere å operere med for kursskapere som ikke har mye teknisk erfaring. 

Kursinstruktøren er kun tilgjengelig for kunder med ULTIMATE abonnementsnivå. 

Simplylearn sin gruppefunksjon gir deg muligheten til å gruppere bestemte brukere sammen og tilordne de gruppeleder som kan spore fremdriften og ytelsen til enhver bruker i gruppen. Grupper kan ha et hvilket som helst antall kurs tilknyttet seg, og alle i den gruppen vil automatisk bli registrert i kurset / kursene.

Et godt eksempel på bruk av gruppefunksjon er når en ekstern bedrift skal ha tilgang til noen av dine kurs, da kan man sette opp en gruppe og gi ledere i denne bedriften muligheten til å overvåke progresjonen til sine kursdeltakere. 

Simplylearn grupper er kun tilgjengelig for kunder med ULTIMATE abonnementsnivå (og oppover). 

"Admin brukere" er brukere med tilgang på support. Altså hvis du har en Ultimate lisens så kan tre personer hos din bedrift ha mulighet til å være i kontakt med vår support. Hvis du derimot har et premium abonnement kan kun en person være i kontakt med vår support. Alle support kontakt mellom din bedrift og Simplylearn går igjennom admin brukerne. 

446-moneyback.png

Fornøydgaranti

Du får pengene dine refundert om du ombestemmer deg de første 14 dagene.